Miscel·lanea Fabra. Recull de traballs de Lingüística Catalana i Romànica dedicats a Pompeu Fabra pels seus amics i deixebles amb motiu del 75e aniversari de la selva naixença. - Amaya Valencia, Eduardo (Thesavrvs, 2023)
Esta Miscelánea para honrar a Pompeu Fabra ha sido preparada por los amigos del maestro. Joan Coromines en su artículo Noms de Lloc Catalans d'origen Germánic, trata de los toponímicos catalanes en "—ren(y)", "—riu", "—iu" y otros de provenencia germánica. P. Bosh Gimpera discute la Lingüística y Etnología primitivas de Cataluña.