Certamen Capitolinum XXVIIII. - Instituto Caro y Cuervo (Thesavrvs, 2023)
NSTITVTVM Romanis studiis provehendis, auspicibus apud ítalos Administro bonis cultus humani civilisque servandis et Romanae civitatis Magistro, ad novum prosae Latinae orationis certamen omnes omnium gentium Latini sermonis studiosos nomines invitat, sperans fore ut ex nobilissimorum ingeniorum concertatione aliquid emicet, quod Quiritium maiestate facundiaque sit dignum.